Zapomenutý návštěvník

Zapomenutý návštěvník

Anotace: krabice od bot? http://loganart.deviantart.com/art/The-forgotten-arrival-46727214

Zapomenutý návštěvník
pokoj mi provoněl skořicí mořem a maltou
uspal mě v poli vlčích máků
Nešetřil výčitkami

Teď mám mříže na očích
on jen v mé hlavě otáčí stránky kalendáře
bosou nohou kreslím do střepů srdce
A možná kříž

Zapomenutý návštěvník
nechal u mě jen popel z cigarety
vyhaslý plamen a pořád ho cítím
byl tu se mnou a pak se zvedl
Odcházím

***

U dveří mi leží krabice od bot
Autor Bůchví..., 14.06.2009
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: yourqueen, Alasea, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí