Odchody

Odchody

Anotace: smutné...nikdy veselé

Z dohledu pomalu mizí,
ty záda co k nám se otočila,
nikdy nikdo nespatřil jejich oči,
snad slzy byly jejich věčným závojem.

Cesta, kterou stromy lemují, svízelná
k odcházejícím, kteří nikdy nepláčí,
a sny se vznášejí v oblacích,
snad v nekončících hvězdách na obloze.

Kroky skrz štěrk z kusů života,
snaží se vést, tělo kolem duší,
problémů mládí a živoucí touže,
co v jednotu mysli trsy vlasů spoutává.

Do zad se naše zraky vpíjely,
co v cestu vroubenou náhrobky štěstí,
kroky které z domova naše křídla nám pomáhají,
vždyť snad slzy byly jejich věčným závojem.
Autor Láďa, 14.06.2009
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím souhlasit, bohužel...

14.06.2009 17:56:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí