nahoru

nahoru

Anotace: ...

Pozvedněte flašky
dáme si lok
přitiskni děvče ke mně svůj bok
zahoďte vizitky
brožurky, kravaty
v tom čase žití
a obrazů krupobití
na kopec vystoupám
a sám budu tam sám
pro svobodu umírám
pro nic víc
pro svět bez hranic
na kopci v noci hvězd
nad hlavou komety
jak těžké je se vznést
ale křídla máme
a jednou to dáme
ne jak andělé
spíš jak ptáci přátelé
Autor raďo, 14.06.2009
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: BERYL.K, Mbonita, zenge, Le ver luisant, Kapka, Unyle Pěl, Tacca, 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako pták, chci taky tak...

02.08.2009 01:04:00 | BERYL.K

Moje řeč... ST!

15.06.2009 09:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí