v parku na muglinovskej v ostrave..

v parku na muglinovskej v ostrave..

Anotace: dnes..

bola som dnes v parku,
na muglinovskej v ostrave,
máčala nohy v jarku,
polonahá ležala som v tráve.

slnko hrialo lúčmi moje biele telo,
a vtáci do noty mi spievali,
motýle lietali vedľa mňa nesmelo,
myseľ a srdce si potajme snívali,

snívali o ceste do zeleného hája,
kde kľud a duša spí v kvetoch,
kde vánok z modrého neba a rája,
ma spája,do dvoch iných svetov.

do svetov zasnených
do svetov realnych

milujem park na muglinovskej v ostrave,
rada tam chodím snívať
rada tam chodím plniť si sny,
rada sa chodím dívať,
a zdraviť moje sny,
ktoré nikdy nebudem mocť vysloviť nahlas..
Autor bejbyyyy, 14.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: strawbery, labutí.holka, Le ver luisant, E-MM-A, labuť, Juraj Hrom, Psavec, Bíša, Mbonita, fab four
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož jsi byla nedaleko.

14.06.2009 23:11:00 | Psavec

...tak jsem si zavzpomínal na Ostravu, Komenského sady, Ostravice :-)

14.06.2009 20:23:00 | fab four

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí