Kdyby...

Kdyby...

Anotace: na KDYBY se nehraje(bohužel - bohudík...)

Kdybys uměla
číst myšlenky,
přebarvil bych je na černo
a už bych na tebe nikdy
nemohl myslet,
stejně tak
jak často myslívám.

Když vstávám
a na těle mi ulpívá
samota minulé noci
a já se pak zadívám
na prázdno všude kolem,
co se v něm
skoro ztrácím.

Kdybys uměla
plnit tajná přání,
všechna bych vymazal
i z těch nejhlubších koutů mysli.
Já se totiž
nerad vracím…
Přečteno 252x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Le ver luisant, Zpátky, Stoneman, shakespeares, Psavec, Bíša, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé!

13.10.2009 20:14:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí