ako tá ruža

ako tá ruža

Anotace: splyniem..

kvet lásky v srdci ožíva,
zas nad ránom,
ked zobudím sa a tvoja tvár
ešte stále spí.

a ja v nemom užase,
dívam sa na šťastie,
ktoré leží,
vedľa mňa.

dlaňou hladím ti líce..
otváraš oči
ešte za polospánku.

a ja?
podávam ti ružu..
červenu..

možno že len,
pre krásny den,
možno že z lásky,
na krídlach vážky,
spliniem tak,
ako tá ruža,
čo dotkla sa muža,
snov..
Autor 11prdelka, 14.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, En, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, něžná, srdíčková:ST

14.10.2009 21:38:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí