seber si nase pisnicky...

seber si nase pisnicky...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=GxeB4Ue4ROY

sem egocentrik


.



listy sumi, protoze prsi
nase rty uz se nestykaji
a ja mam zejtra dvojity rande
a ty uz do myho zivota nepatris
protoze ses z nej vyradil. sam.


sem egocentrik


prechazim z postele do postele
a porovnavam vase ruce
dokazu se podle nich
zamilovat
?


obchazim nase tema
chybi mi vesmir
(uz nemyslim jenom na tebe
vsimam si zas i jinejch oci)


odchazim do vedlejsiho pokoje s nekym jinym





jen me mrzi, ze to cos delal se mnou, ted delas s ni
je to nevkusny a nefer
seber si nase pisnicky
ja uz je nechci......

uz je nechci....






žčžčížýáčýšýížýšřžýřížč
Autor embryo v hlave, 14.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, už ne pernikova princezna, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky mě zajímalo proč lidi co ztratili lásku si ji chtějí vyšukat zpět... a pak jsem na to přišel... ale bylo pozdě...

15.06.2009 19:18:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí