pravda je křehká

pravda je křehká

Anotace: někdy je lépe nevědět než vědět

polovina pravdy někdy stačí
Nezklameš,nelžeš tak nevadí
I když ostatní na tě tlačí
nezklam je,jsou to kamarádi

Lež není to co se tají
Když tím neublížím
Vločky pravdy neroztají
A já je v sobě udržím

Až roztají mi jednou v dlani
Až pravda pronikne celá
Pochopte mě všichni mí známí
protože čeká mě temná cela
Autor Barci, 14.06.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak...

15.06.2009 17:27:00 | Kapka

Pravda a lež, jak opatrně musíš v životě dávkovat.!?
Já přišel na to, že: "Lež - má vždycky pravdu!"

15.06.2009 07:38:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí