touha

touha

Anotace: ...

Bavíš mě víc než básně
lehnu si pod tebe
sundáme kalhoty bude to krásné
do pouště zaprší
a terén zvlhne
kousnu tě do uší
a dnes možná mě jebne
jsou rozjeté repráky
a na stole maso
a fotr a tepláky
mám v hlavě jasno
a velké náušnice
a pokousané líce
na zemi sklenice
rozbité okenice
plíce jak popelnice
mám na nohách tvé střevíce
vybliju se pod lavice
okradu tě o všechny mince
pak ráno dveře otevřu
a pošlu tě do dálky
Autor raďo, 15.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Quigleika, BERYL.K, Mbonita, floreciente, Agniezka, Emira, zenge, Psavec, WAYWARD, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nápad ! :-)

02.08.2009 01:01:00 | BERYL.K

hm..co dodat..;o)

16.06.2009 13:57:00 | Agniezka

...drsná,ale ze života

15.06.2009 10:47:00 | WAYWARD

drsně zajímavá.

15.06.2009 09:22:00 | Kapka

Surově krásné...

15.06.2009 02:16:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí