Na bubáky nevěřím

Na bubáky nevěřím

Anotace: ***plusminus***

Maminko, nevzlykej,
to nejsou bubáci,
jsou to jen křováci,
co berou lidem práci,
přijeli v hranatých
železných bavorácích.

Nebudeš poslední, komu se to stává,
teď se ti odhalí čtrnáctá komnata,

využij čistoty, kterou na duší nosíš.

Jsi prostě děvčátko, řekla bych za krátko,
budeš jejich vladař nejvyšší,
nikdo jako ty
duševním
bohatstvím nepryští.

Važ si svých pokladů a neměj obavu,
ty to máš v osudu být lidem vzácná.

Prší a venku se setmělo,
tato noc nebude krátka,
mamince pomsty se zachtělo,
vytahuje tužku, papír, otvírá vrátka.
- rozzáří pozemskost svým niterným aktem,
ukáže všem směr, uzamkne paktem.

Nirvána přichází.

Chyťte se za nos, vy jedni křováci,
pak vyhnete se negaci.
Autor jerabina, 15.06.2009
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, devcatko z jetele, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super tip dávám za maminku.

15.06.2009 09:37:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí