Papoušci v Lisabonu.

Papoušci v Lisabonu.

Anotace: Omlouvám se, ale spěchám na oběd...

Papoušci v Lisabonu.



Hlavní krédo – přizpůsob se

nedělej si zbytečné starosti

mozek raději schovej do sklepa pod hromadu brambor…



Jo taková bramboračka s pravými hřiby

když kvartýrem zavoní



co může být lepšího…



Václave podepiš

v televizi povídali

že bavorská sekaná je prý dobrá



a co řeknou tam

je svatější než kamenný kdosi

sedící na koni opuštěn

nad mrtvolami

jež se z neznámých důvodů

ještě hýbou…



xxxxxx



Klečela při Ježíšově modlitbě

v náruči spící dítě

a já na kůru začal pochybovat

zda jsem vůbec hoden

pohlédnout na tento obraz…
Autor Martin Vodňanský, 15.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi osobité..líbí se mi to..
ST

15.06.2009 12:47:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí