zvládnu i tvý imaginární psaníčko

zvládnu i tvý imaginární psaníčko

Anotace: ..

miluj mě..
nekonečný moře
ptáci,ptáčata
bez rypáku
srdcový sedmičky
pod zablácenou rohožkou

maminko(žbluňk)
ten pikový panáček pláče

miluj mě
větře,stromy
atakdál...

pomiluj
mou matku,otce
s špetkou zoufalství za nehtama

zaryj
ty nehty do mý kůže
ať si napíšu do deníčku
další kýčovitou poznámku

trochu si olíznu rty
prababičky čekaj na zázraky

kurva
tvůj šedej vlk mi škrábe na dveře

zpoza rohu
číhá nemožnej samarytán
asi se do něho trefím
mý sliny jsou teplý růžový zvratky..
mířím
tři
dva
jedna...

a zase se smějem
vlk,pes,kočka a já
hrajem ptáčata bez křídel
Autor DIDADA, 15.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Aurelius, Emira, Psavec, Kubino 2, WAYWARD, enigman, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela depresivní (pro mě) báseň, jinak zajímavá a líbí se mě ty obraty a celkový dojem...

07.09.2009 19:56:00 | Manstein

...fajn ST

15.06.2009 17:48:00 | WAYWARD

nabíjej...

15.06.2009 16:33:00 | enigman

zajímavá, dobrý symboly, Krakulko!

15.06.2009 15:22:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí