Ordinérní osud

Ordinérní osud

Anotace: ...

Plavala proti proudu
a počítala kroky po dně...
Hledala poledníky
v běžných mapách je jich hodně...
Neprůchodné,
aby si takhle snila,
že tráva
rosu orosila...

Pekla si chleba z pcháče
a jedla kaktusové stvoly,
když měla pocit z lásky
že vše krom srdce bolí...

Plavala dolů s řekou
a hledala přístaviště
a našla jen lidi s jejich:
"Někdy příště - život je hřiště..."
Neprůchodné,
aby zapomněla,
co že voda
s oblázkem dělá...
Autor voedor, 15.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 20
Poslední tipující: fab four, Emira, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., Kapka, Kubino 2, WAYWARD, labuť, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravůrní! ST! více slůvek netřeba.

15.06.2009 18:27:00 | NikitaNikaT.

SuperTipový!

15.06.2009 18:25:00 | Kapka

zajímavý obsah!

15.06.2009 18:22:00 | Kubino 2

neúnavně...

15.06.2009 16:28:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí