V zajetí mysli

V zajetí mysli

Anotace: :)

Lavina myšlenek zasypala mou mysl
nemůžu se z toho vyhrabat
některé vize nedávaj smysl
můžu jenom nadávat.
Je to jako spánek
na fakírské posteli
místo radovánek
učím se být dospělý.
Začlenit se do tlupy
říkat divné věty
dávat mysl do kupy
určovat si mety.
Je to jako běh
na předlouhé tratě
utíkám jak zběh
po kolena v blátě.
Chci se z toho vymotat
marně hledám víru
mohu v sobě vychovat
jen duševní sílu.
Autor Ďábel sám, 15.06.2009
Přečteno 259x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, subrtka, sluníčko sedmitečné, Emira, Tacca, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená báseň :-)

22.06.2009 19:25:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí