Jsi

Jsi

Anotace: adresováno Lence N.

Sbírka: Modrá slza

Jsi rána, co se nezahojí,
jsi moje věčné "Mám Tě rád!",
jsi krutá víra v pod obojí,
jsi mé nikdy, napořád.

Jsi chvíle, která pominula,
jsi starým bytem v podkroví,
jsi touha která ustrnula
a čeká, až se probudí.

Jsi kouzlo, které nevyřčeno,
Bůh ví, kdo Tě vysloví,
jsi jako kámen na dně řeky
odsouzena k mlčení.

Stáváš se láskou pod mramorem?
Stáváš se láskou v rozpuku?
Stáváš se citem v nikotinu?
Či prázdnou bednou ze zinku?
Autor ringil-suky, 15.06.2009
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: kejtyyy, Le ver luisant, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byla první, kdo ji četl - vlastně druhá, první ji četl kamarád.

22.06.2009 04:17:00 | ringil-suky

Tohle mi, Marťo někdo napsat, tak dva roky nepřestanu plakat... Je to moc krásné... SLečna L. o básni ví?

21.06.2009 12:18:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí