Plavky

Plavky

Anotace: Něco pro kamaráda Pepu Van Chuana.

Koupil jsem si plavky Brava
sehnal jsem je u Ťavana
oslním teď každou ženu
na plovárně u bazénu

Vyrobeny jsou prý v Číně
mrkat bude moje tchýně
ověřené značkou Klasa
koupe se v nich celá NASA

Za padesát v barvě rudé
švihák ze mě holky bude
ze sto procent cotonu
tvrdil přítel z Vietnamu

Stojím hrdý u bazénu
oslním tu každou ženu
dovrším to skokem laně
jdeme plavky jdeme na ně

Doskočil jsem prostě krása
plavu pyšně ke břehu
každá z žen tu jistě jásá
snad si brzo vyberu

Když však lezu z vody ven
co to je? snad zlej sen
koukám na to jako tele
plavky tečou po mém těle

Stékají a ach to kouše
kde je NASA,Coton,Klasa
stojím tu v Adamově rouše
a plovárna bouří jásá

nakonec se můj sen splnil
ženy,dívky jsem oslnil
plavky házím za hlavu
chodím už jen na nudu

tam jsem králem v srdcích žen
kdepak plavky,čert je vem....
Autor warčelák, 15.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Kars, Zasr. romantik, Kamil Princ, chroust17, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, pobavila, dobrý

22.07.2009 22:44:00 | Kars

Občas mi tam zaskřípal planý rým, ale celkově se jedná o dobrou a humornou báseň, která mne oslovila názvy současných značek a nese si i určité filosofické vyznění. Konec se rovněž povedl - zajímavá pointa.

30.06.2009 08:29:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí