létová

létová

Anotace: .

probouzí se
léto

-ještě spíš

já ne
ale je brzo, je časně, je ráno
jen slunce se nesměle opírá do střech

-kam se poděli lidé?
-ještě spí..

a do jejich spánku se pozvolna vkrádá to léto

trošku se bojím
léta
je beznadějně zaprodaný...

no
zbytečný strachování
všecko jedno..

-rychle, ještě chvíli spát!

/..nejde nejde../
Autor fialová, 15.06.2009
Přečteno 215x
Tipy 9
Poslední tipující: bejbyyyy, Psavec, al-pacino, chroust17, ziriant, Bíša, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí