Vysrante III.

Vysrante III.

Anotace: Vysrante III. - poslední kapka.

Sedící, spící, mluvící král králů.
Šedivý protivník v nočním župánku.
Hrdý majitel všech svatých grálů.
Víří stříbrem na svém copánku.

Vchází do vašich srdcí hrdina bez činů.
On je soudce a původce všech zločinů.

To on je největší producent všeho druhu smetí.
Klaňte se za zvuku aplaudu, přichází VYSRANTE III.

Na jeho erbu pták tnoucí mohylu.
Na boje všeho druhu má vlohy.
Pokořil bohyni smutku, Priscillu.
Bez kázně a nahý roztáhl jí nohy.

On bude vládnout po staletí.
Pohleďte, přichází Vysrante III.

Jak jistě každý ví...zabit jím byl Stagger Lee.
Autor Stagger Lee, 15.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí