jednou to příjde

jednou to příjde

Anotace: veselé ráno :-(

po tvářích
krajině pocitů
prochází chlad
když pomyslím
že na marách...
jednou to přijde

a v tom světle
plném tmy
se tak trochu
krátí moje dny

i dny ostatních
i dny celého světa
a já pomalu
pouštím se svého smyslu
svého vtipkování
na vážné téma

jednou to přijde

kdo ví jestli
budu sténat

velká bílá tma
Autor radexk, 16.06.2009
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Jitinka, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí