Pustá asociace

Pustá asociace

Anotace: ...

Propadlištěm jsem nakoukla
za hranice revolucí
a zpoza sena
koukaly dva strachy...

Kalevalu čítám po nocích,
když mraky melou pomalu
mouku dranou ze země
a půlnoc voní pustorylem...

Propadlištěm spouštím žebřík
a poutám ho pevně železnými hřeby
k mrakům,
neboť se chci vrátit zpět...

Jenom myslím stojí za to
zjistit, co všechno mě může praštit,
půl metru od země,
když dny voní pustorylem...
Autor voedor, 16.06.2009
Přečteno 228x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, fab four, Psavec, Zpátky, Mbonita, ziriant, labuť, chroust17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

propadlá do třetice...

22.06.2009 18:13:00 | enigman

propadlá...na jeviště...

22.06.2009 18:12:00 | enigman

propadlá...na jeviště...

22.06.2009 18:12:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí