Bez boje

Bez boje

Anotace: (27.11.2007)

Moje tělo žití popřelo,
dechu nemaje, již se nechvěje.
Teď již beze strachu leží tam v prachu.
Bez boje.

Moje duše vznesla se hluše,
podél lesa, do pekla klesá.
Život je pes, neletí do nebes.
Ó jé!
Autor démon zatracení, 16.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, TAORA3, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí