srdce z plechu

srdce z plechu

Anotace: prostě chvilková "indispozice" :-)

dotlouklo srdce z plechu
pánvice na klice vystavila stop
milované auto místo pod sřechu
míří teď na plochu pro šrot

proč věci co rádi máme
časem mizí v temném propadle
pak jen smutně vzpomínáme
na vše co jím propadne

smutným faktem zůstává
nejen věci kolem nás všech mizí
proto vzrůstá moje obava
ze ztratím i lidi ani trochu cizí
Autor certsest, 16.06.2009
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí