Černá kronika

Černá kronika

Anotace: Co se ještě dá označit za černou kroniku? Posuďte sami.

Nemusíte se dívat na trilery, na horory,
večerní zprávy vám ukáží různá story;
celebrity, fanatiky, politiky, jinou špínu,
vrazi se vám přiznaj k svému činu.

Kamera natočí tornáda a jinou čínu;
nevinného policie obviní ze zločinu.
Turisty na vrcholcích pohltily hory,
yetti pozval televizní štáb do své nory…

Kde s ním natočili brutální interview.
Autor jehlaspichlas, 16.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Inies, carodejka, Hyperbola, Bíša, stravla, Mounkey, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow.. to bylo hezké...

04.09.2009 07:44:00 | Inies

Mooooc hezke a je v tom kus pravdy, Yeti si daval nasup.

15.07.2009 22:21:00 | carodejka

to se mi líbí ST

16.06.2009 23:08:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí