Koloběh života

Koloběh života

Anotace: Ať si to každý přebere jak chce, ale pro mě je to o smrti.

Plují mraky,
plují nebem.
Chtěl bych taky
býti ledem.

Stát se prachem,
stát se pouští.
Nebýt strachem,
ten opouští.

Teď jsem vodou,
kapkou rosy.
Ty jsi touhou,
ostřím kosy.

Bez duše
a bez svobody.
Nic netuše,
budou hody.

Něco končí,
zvony bijí.
Mlýn se točí,
hříchy smyjí.
Autor Arret, 16.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí