VAMPIRE

VAMPIRE

Anotace: Díky vlkodlakům..

Sbírka: POSLEDNÍ KAMÉLIE

VAMPIRE

Široká pláň do ticha
A rozoraná zem
Dívka jenž blátem utíká
Krví se brodí za ďáblem

Osudná síla červánků
A chladný dotek padlých hvězd
Zasejí naděj do spánků
Těm kteří ztratili svou čest

Můj pane moje prokletí
Kéž směla bych ti říct
Že žití skončíš za krátko
Že nedočteš můj list

Můj pane moje prokletí
Co vše bych chtěla říct
Než slova k tobě doletí
Už neuslyšíš nic

Široká pláň dvě těla hladí
Široká pláň dvě těla objímá
Široká pláň dvě těla svádí
Krále
A tělo vampýra
Autor Masha Mayere, 17.06.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Květka Š., al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí