Smím prosit?

Smím prosit?

Anotace: Nikdo neuteče

Záře slunečná
vlívá se jí do tváře
ona však v chladnu bloumá
jak tělo bez duše.
Co stalo se s tváří pohlednou
s úsměvem, v němž srdce poskočí?
Vezmi tu dlaň vrásčitou
životem těžkým - prošla si.


Úděl to ženy
nositelky života,
jenž nyní na konci sil
účtuje se svědomím
Skončila cesta odvěká
dobojováno jest
hudba v tichu doznívá
smrt prosí o poslední tanec...
Autor koelell, 17.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí