Zmrzlé..

Zmrzlé..

Anotace: .. slzy

Místem je mého odpočinku
bezejmenný kráter na Luně
vždyť ani nestojí za zmínku
že mají plno v salooně

prohledám díry po okolí
najít chci impakt s výhledem
odtud na Tvoji zeměkouli
koukat se budu každým dnem

Měsíc se ztrácí, taky skrývám
svoji tvář, tuhne zmrzlý zrak
víc na Zemi se nepodívám
nehledět nikam líp je jak

mít chlad na rtech, líbat Tě z dálky
zírat rudejma očima
slzy zamrzaj na korálky
navlékat je až skončím a

náhrdelník hodím směrem k Zemi
zdalipak spatříš třpytek kruh
když chytíš ho, znamení dej mi
když ne.. snad jenom zvlhne vzduch
Autor Petbab, 17.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Flamy, Elza511, zrrrr, Indigo, toužím.jít.dál, labuť, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

12.10.2010 08:47:00 | PIPSQUEAK

vůbec nepíšeš špatně, libí se mi to, ST :-)

21.06.2009 06:45:00 | zrrrr

...náhrdelník slz...krásně něžné...dojemné, procítěné...

19.06.2009 17:25:00 | toužím.jít.dál

Země je také krásná, nejen Měsíc...

17.06.2009 21:00:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí