ukolébavka

ukolébavka

Anotace: spinkej .....

Do tance dal se v lese stín
v závoji s vůní kopretin
po vánku sklouzl, vzlétl s ním
kdo to byl, to ti nepovím

Možná to byla malá víla
střevíčky právě protančila
anebo skřítek uličníček
oříšky sbíral do kapsiček

Na louce válel sudy stín
spletený s vůní kopretin
přikouzlil léto na chvílí
s třepotem křídel motýlích

Lehni si hezky, jdi už spát
možná si s tebou přijde hrát
až tiše šeptneš: já už spím
ucítíš vůni kopretin
Autor Mische, 01.11.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pro princezny na polštář :o)

25.11.2005 20:50:00 | michala

jééé taje miloučkááá chrrrr chrrrr .))

povidlofka Mišáku .))

01.11.2005 19:54:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí