Nostradamus

Nostradamus

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Zas prožívá,
Temné chvíle zatracení.
Své plány má,
Mystérium opojení.
Jde, utíká,
Pocity - šok, ohrožení.
Ať proniká,
Myšlenka - směr propast snění.

Cár duše bloudí v temnu,
hledá tu známou zář.
Krajina skal a větru,
pozvolna mění tvář.
Postavu v černé kápi,
nelze ji dostihnout.
Tělo co trhaj’ drápy,
nemůžou roztrhnout.

Pár metrů před vrcholem,
těžko něco změní.
Propasti všude kolem,
už ví co ony neví.
Proroctví svojí duše,
z říše mystéria,
Astrální cesty duše,
POZNÁnÍ mystéria.



Zas prožívá,
Temné chvíle zatracení.
Své plány zná,
Mystérium v ohrožení.
Jde, utíká,
Pocity - šok, utrpení.
Už proniká,
Myšlenka - směr propast snění.
Autor Zbunik, 17.06.2009
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí