si oheň v mojích smutných očiach

si oheň v mojích smutných očiach

Anotace: ale................?

si oheň v mojích smutných očiach,
svojím plameňom srdce po kúskach mi spaľuješ,
škrtáš zápalkou,vraj viac nepočkáš,
a vravíš mi ,,tak prečo ďalej už nebojuješ,,?

a ja zas pýtam sa teba,
prečo to robíš?
veď nevidíš že nemám viac síl na ďalší boj?

nevládzem žiť,
nevládzem dýchať,
nechcem už byť,
keď pri srdci ma pichá,
láska nevysychá,
v mojom v nútri stále žije,
ale...................?
prečo ťa vlastne ľúbim,
keď niesi tak fajn ako si kedysi býval??

ty ubližuješ ja milujem,
ty mlčíš ja kričím,
aký zmysel všetko má?
keď kráča temná tma,
vedľa teba vedľa mňa?
Autor bejbyyyy, 17.06.2009
Přečteno 230x
Tipy 18
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, sluníčko sedmitečné, nejsembásník, enigman, Bíša, fab four, labutí.holka, Psavec, Juraj Hrom, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oheň je dar i zmar,i tak ho chraň, stejně jako lásku! Pěkné.

18.06.2009 09:04:00 | sluníčko sedmitečné

Pěkně poskládaná slovíčka.

17.06.2009 21:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí