HLEDAČI ŠTĚSTÍ

HLEDAČI ŠTĚSTÍ

Anotace: "Hledačka štěstí ve vysokých botách.."

Sbírka: POSLEDNÍ KAMÉLIE

HLEDAČI ŠTĚSTÍ


Hledači štěstí v temných ulicích
Nedrží v rukou ničí teplou dlaň
Pár krůpějí je hřeje na lících
A znají jen slova Beru Mám

Hledači štěstí té lidské velké lži
Neumí dávat jenom brát
Svou hloupostí pak srdce vytěží
Až na dno věty Mám tě rád

Hledači štěstí prodali i duši
A místo kde ta duše měla být
Polili skvrnou staré černé tuši
Ve snaze tu propast nějak zaplnit

Hledačka štěstí ve vysokých botách
Protančí se nocí do šedého dne
Pohybem ladným vysměje se notám
A prvnímu co přijde tělem propadne

Hledači štěstí nebojí se krást
A často milují se v průchodech
Ať znají jehly nebo tvrdý chlast
Ať spí v postelích či na schodech

Hledači štěstí v dobro nevěří
A láskou nemůžeš je obrátit
Když sám víš že život není pápěří
Když sám si přeješ mrtvý být
Autor Masha Mayere, 18.06.2009
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Zpátky, labuť, Aka Kiss, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...s malou výhradou ST

18.06.2009 16:51:00 | WAYWARD

Hledači štěstí... kolik jich jenom je... a při tom... mnohdy to největší štěstí je těsně blízko nás...

18.06.2009 15:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí