Absolútny mráz..

Absolútny mráz..

Anotace: .. v Boomerang Nebula http://apod.nasa.gov/apod/ap030220.html

Zamŕzam postupne
najprv na riasach
objavím námrazu
mrknem - wau, zásah!

z očí sa zosype
na pery modré
nič sa neroztopí
- to nie je dobre

povzdychom oprášim
inovať z pery
na celom tele mám
ďalšie premiéry

sčernetých omrzlín
šíria sa náhle
výdych pár obieli
ústa vyprahlé

zreníc bez pohybu
pohľad je sklený
kryštálmi ľadu
mám zrak prizdobený

do hlbín neznámych
upretý k hviezdam
vo sne mám normálne
ja sa snov nevzdám

zo všetkých ľudí som
prvý, čo zažil
absolútnu nulu
mrazu - sŕdc azyl

v Boomerang Nebula
je taká zima
že hnúť sa nemôžem..
roztopíš si ma?
Autor Petbab, 18.06.2009
Přečteno 319x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Elza511, zrrrr, Indigo, toužím.jít.dál, Psavec, bejbyyyy, sophia92, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm......moc dobré ST ! jako Brno

21.06.2009 06:44:00 | zrrrr

Nevzdávaj se snov, to je moc dobre...nejsi prvý na bodě nula...zahřeje Tě a já alespoň virtuálním pohlazením a objetím...

19.06.2009 17:04:00 | toužím.jít.dál

zima... zvonka.. zvnútra

18.06.2009 19:57:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí