/Anti/ Válečná

/Anti/ Válečná

Anotace: ...

Nad zemí zhasíná slunko
a vítr šeptá do zchoulení,
že holubice létá s poštou
a dopisy se čím dál více mění...

Zakuklení
nadějní opeřenci,
jenom snění
a pára v hrnci...

Nad zemí kulatí stíny
své spálené perutě bytí,
ještě snad naděje zbývá,
furt ještě cigáro svítí...

Nad zemí krvácí večer
a dvojoblouk píše trojku,
ve starém klášteře najíš
se vody a chleba skrojků...

Zakuklení
snové do sametu
šaty mění,
vážou se do korzetu...

...

Ojoj,
aby to prošlo cenzuru...
Připíšu ještě
- válím se věčně v azuru...
Autor voedor, 18.06.2009
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, kikis, labuť, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, Tygropes, WAYWARD, Zpátky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenom azurovou...

22.06.2009 18:09:00 | enigman

...azur nebrat :)

18.06.2009 18:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí