Můžeme...

Můžeme...

Anotace: Nevím co napsat... a snad to ani není třeba. Po roce jsem znovu napsala báseň. Nebo jsem se o to alespoň pokusila.

Jediné, co nám zbývá, je doufat,
že tohle je jen sen, co přejde.
Že se probudíme a přestanem zoufat,
že nakonec nový den vzejde.
Že s novým ránem zlé v dobré se obrátí,
zmizí vše špatné, co srdce nám drásá.
Můžeme vědět, že se znovu nevrátí?
Můžeme doufat, že přijde spása?
Jak žít, když zbývá jen víra?
Můžeme žít?
Jak žít, když zlo nikdy neumírá?
Můžeme být...
Autor maikycz, 18.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...můžeme být

18.06.2009 19:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí