:(

:(

Anotace: Vzpomínka..

Odlétá do nebe duše plná zpěvu,
někdo kdo v srdci neměl kouska hněvu.
Odchází bytost kterou měl každý rád,
slzu dnes uronil každý, kdo ho znal.

Písnička v srdci doteď mi zpívá,
jeho hlas se však už nerozeznívá,
uhrančivý jeho očí vzhled,
neuvidí už nikdy svět.

Srdce se chvěje, vzpomíná,
v hlavě zní myšlenka jediná,
je tam nahoře něco nebo ne?
Pokud ano, at ho láska ovine...
Autor metamorfulatko, 18.06.2009
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: kleopatra.sedma, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutná,ale krásná..

21.06.2009 12:33:00 | kleopatra.sedma

moc hezka ST

18.06.2009 20:36:00 | Lady_Mucik01

jj, je pro waldu..

18.06.2009 20:12:00 | metamorfulatko

...snad je pro Waldu

18.06.2009 20:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí