Padá zvuk

Padá zvuk

Anotace: ....

Nehýbu se ...

padá zvuk
do mých představ
jsem promítačem ďábla
přítelem beránka

pomalu sundávám kůži
tanec skeletu
víří prach
usedlý na citech

jsem odsouzený
zviklanou porotou
nebojím se trestu
v sobě zavřený

nesahej na mě
jsem pobitý
rána nastupující po noci
vyzývavě dráždím

den se bojí
mé temnoty
netuší

ty víš

že mám i světlé stránky
popsané příběhem
co nevymyslíš

nehýbej se ....

padá zvuk
Autor smudlinek, 18.06.2009
Přečteno 279x
Tipy 26
Poslední tipující: sveřep, Marcella, Sandra_T, al-pacino, labuť, Lucie Teru, isisleo, Lota, Psavec, Aťan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase jo

02.12.2009 15:38:00 | sveřep

... padá do tvých oušek ...

29.06.2009 08:08:00 | Marcella

..padá zvuk..
..snad přeje štěstí..a napomáhá budovat..
..život..svět.......a sebe..

18.06.2009 23:31:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí