Háďátka

Háďátka

Anotace: ***Hold studentské bydlení není vždy pohoda jazz***

Jsem žalostně otřesena,
přesněji však znechucena,
bydlím v hnízdě zmijí,
kde se mládě v křečích svíjí.

Nic se tady nepromíjí.

Syčí tu stěny,
syčí i strop,
je čas skočit
do bezpečí,
zahladit stop,

udělat hop.
Autor jerabina, 18.06.2009
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: devcatko z jetele, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí