Kratochvilná

Kratochvilná

Anotace: To já ne, to samo... A byl jsem z toho jelen na větvi, když jsem to po sobě přečet ;-)

Přiznám se vám bez skrupule
od rána jsem v jednom kole.
Šéf se na mne kouká spatra
-prostě v práci nezná bratra.

Po čertech rychle jsem na větvi z něj
šéf už je za vodou, jemu je hej.
S jazykem na vestě, práci mám v malíku
ohled jde stranou, když chci být v balíku

Jak strčit jej do kapsy chci páru mít.
On mne má na háku - já ztrácím nit...
Autor Enšpígl, 01.11.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten první prima, ale co ten zbytek?
Ten Tvůj šéf to asi s Tebou nemá lehké.

22.04.2006 22:06:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí