Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Noční hvězdné nebe jest má terapie...

Hvězdy světlem mi jsou i v nejtemnější chvíli
jsou přítelkyněmi co smutek můj sdílí
jak hřeje mě u srdce jejich chladná zář
jako by kladly svou oběť místo mé na oltář

Noc co noc vyhlížím je skrz okenní rám
hvězdné nebe pro mne jest kouzelný krám
smutek a trápení to všechno jde pryč
poslední zůstává ten nebeský chtíč

Hlavu vždy zakloním a unášet se nechám
potůčky myšlenek proudí už k řekám
Šťastná ta chvilka když hvězdy tak září
ve snách mě unáší ke svaté Máří
Autor Tempera, 19.06.2009
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, WAYWARD, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí