Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Anotace: alegorická

A tam, ve dveřích, najdeš svou smrt.

Mám pod okem jizvu jako stín
trochu mi kazí mou dokonalou tvář
trochu mi kazí pověst

Tenhle večírek jen tak neskončí
nezapadne slunce nad propršeným dnem
Pak ale
poslední nota protne oblohu
jako blesk

Oslní mé oči Jizva zabolí
Můj stín mě opustí
Poslední myšlenku věnuju Tobě
Autor Bůchví..., 19.06.2009
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Hloupá Květinka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Marfuša, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí