Soumrak

Soumrak

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

V noci, když básník,
si se slovy hraje,
měsíc mu mísí,
písmena v jinotaje.

Ve dne zas textař,
mazlí se s tóny,
čeká od slunce,
co poet od luny ?

Soumrak jim poví …
Autor Zbunik, 19.06.2009
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí