Petrov

Petrov

Anotace: .. zítra

Dlažební kostky pod Petrovem
bosky prošlapu
jednu v provedení sériovém
tu zpod okapu
levé anebo pravé věže
v písku stlačenou
vyberu, nechci bez přítěže
noc protančenou
zapomenout přece na půlcestě
někam do nebes
nebudu pak cizí ve městě
Brně
- múz exces
s kamenem vzlétnu blíž seznámen
nad Petrov kroužit
neboj, nepadnu, ani kámen
načpak se soužit
chci se ohlédnout ještě jednou
na noční Brno
v podpaží mám tuze nevšední..
věc, jak je patrno
nepatrnou
Autor Petbab, 19.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, zrrrr, bejbyyyy, padající do neznáma, Sleepwalker, Indigo, sophia92, stravla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě jako pro brňáka ST, dobrý kousek

21.06.2009 06:41:00 | zrrrr

blízké...

20.06.2009 21:06:00 | padající do neznáma

Dobrý.. A si pěkně sedíme v tom Brně vedle sebe.. :) Na Práhu..

20.06.2009 17:18:00 | Sleepwalker

na pamiatku? studený a svojim spôsobom krásny?

19.06.2009 20:25:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí