SNÍH

SNÍH

Anotace: TATO MYŠLENKA JE OTOM CO MĚ TRÁPÍ

SNÍH
Sníh se snáší k zemi
teď pochmurně je mi.
Z tý zimy!!!
Astrologie míchá s osudem!!!
A já se ptám
kdy tu nebudem.
Svíčka hoří každému zvlášť!!!
Ten kdo řídí náš čas,
má na sobě bílý nebo černý hábit.
A čeká !!!
Až čas uplyne.
Smrt!!! nás nemine
Nikoho !!
Řveme ČEŠI do toho.
V očích LIDÍ vidím starosti dnešních dní!!
Zatím co POSLANCI jsou na koni,
My občaní jejich PODKONÍ!!!!!!!!!!!!!!!
Autor pepa čech, 19.06.2009
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí