Naděje

Naděje

Jen tak si stát pod plačícím nebem
a sbírat po kapkách štěstí
tiše jeho zpěvy zpívat
a prohrávat život bez lstí
Tajemné kruhy pod očima
a v kalužích smrt z bílého vína
vyhaslé svíce hřbitovních svitů
kráčet a přitom postávat
bez pocitů.

Chladné objetí všední krásy
splihlé a smutné mizící vzkazy
rozpité oči ztracené v temnotách
a pár kroků vpřed a vzad
naděje v mrákotách
v srdci hlasité ticho
a kolem krku hadí kůže
která víc než si myslí zmůže

Vůně borovic a do hliněné podsady
zapadající tělo
pár prchajících vzpomínek
nic víc co by chtělo
Sluneční paprsky na dosah úsměvů
stovky psaných dní a začátek konců
do zpěvu

Jehličí mezi tisíci bodlatých jehel
se steřelou nití
ale jen jedna vzpomínka
ale jen jeden člověk
ale jen jedno ale...

je důvod k ,Žití´

které i když je leckdy těžké
za srdce chytí

většinu
která má sílu a vůli
lidi
které problémy
nerozpůlí

a mají proč bojovat
snad

...
.
vždy je proč
.
...
Autor padající do neznáma, 19.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 13
Poslední tipující: Tacca, zlomený a nanicovatý -__-, enigman, Petbab, Kubino 2, Psavec, WAYWARD, Lenullinka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a protože...

22.06.2009 12:33:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí