Nad krajinou mraky

Nad krajinou mraky

Anotace: Básnička jen a pouze pro MJ...

Nad krajinou mraky
jdou,
jak stádo koní běží prérií,
denně zlobí se a zase promíjí,
jsou
stejné jak my taky.

Nad krajinou mraky,
jak moře, nekončící nikde,
dlouho,
dlouho už tu jsou.

Každý z nás
snaží se žít svůj příběh,
trápit se co bylo a
bát se, co přijde,
moc cenu nemá,
tušíme,
víme...


Čas od času každý z nás
potká vlnky volání,
někdo cítí je a přijme rád
jiný je třeba odhání...


Jiná být se nevyplatí,
ale možná...


Možná se to ztratí
v propasti času
zase...


Umíte to,
cítit, 
co si lidé myslí...


Černý samet nebe
každou noc
hvězdy nám odkrývá
a někde dál,
co asi je...


Kdo asi volá.


Svět není plný lidí,
jako jste...


Tak jak v písku zas
nejsou drahokamy časté...

Občas najdou se ale.


DÍKY.


Nad krajinou mraky
píší to,

co já nechci zapomenout,
vzpomínek pár
nezapomenu nikdy.

Autor genca, 19.06.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí