Pro Nelinku

Pro Nelinku

Anotace: Protu nejlepší a nejmilejší_které sem moc ublížila_a teď mě to hodně moc mrzí_x(_Nelí..chylíš mi_x'(

Od tebe je ta pusa nejsladší,
a twoe objetí já mám nejradši.
Wenky stebou sou nejlepší,
protože ty si ta nejmilejší.
Wím že sem ti moc ublížila,
ale já už si to uwědomila co sem ti způsobila.
Kdo mi bude říkat moje paní?,
nikdo to neumí tak krásně jako ty Nelí.
A to naše Jimba Jimba bylo stéjně nejlepší,
a prostě wšecko byLo nejskwělejšíí.
Chybíš mi strašně moc,
myslím na tebe každou noc.
Musím se smířit stím,
že už není mír.
Mám tě strašně moc ráda a to se nezmění,
protože ty si ta co naplníla mé krásné snění.
Autor coLoR..xP, 19.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí