19.-20.6.2009

19.-20.6.2009

A tak jsem se rozhodla
dneska nebudu stlát postel
Nechci tě ztrácet
ještě víc....

jen moje láska mě probouzela
abych nepropásla to kouzlo
té chvíle...

...která se sice opakuje
ale tak málo a tak intenzivně
že jsou to
právě tyto chvíle
pro které žiju a píšu písemky
sprchuju se, snáším křestanství
snáším sebe ...

udělat to bez přemýšlení
jen zdánlivě to tak mohlo vypadat...

Celou noc
hrálo radio...

a pak ta písnička

říkals, že je tvoje
což nic nemění na tom
že ted
vedle mě
normálně
chrápeš...

držíc tě za ruku
nevěřila jediného slova
kromě

"Miluju tě, strašně moc
jenom to prostě neříkám tobě..."
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 20.06.2009
Přečteno 220x
Tipy 15
Poslední tipující: Favi, Zambie, Aliklat, Radek.oslov.Šafárik, jedam, Psavec, WAYWARD, Veru, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

23.06.2009 18:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

...hmm...ST

20.06.2009 09:33:00 | WAYWARD

ST...za ten posledni vers /predevsim-/

20.06.2009 09:28:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí