Smutek se stal mým parazitem

Smutek se stal mým parazitem

Anotace: (30.11.2007)

Nechci již více špatných dnů míti,
nedovedu dále veselý býti.
Stalo se to, čeho jsem se bál,
smutek se mým parazitem stal.
Konec snění.
Život se pro mne stal mučícím nástrojem,
drsným a bolestným, krvavým přístrojem.
Pryč je už vše, v co jsem kdy věřil,
proč jsem se já hlupák Tobě nesvěřil.
Bůh není.
Autor démon zatracení, 20.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: lucajda89, padající do neznáma, Daisy.., Bíša, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí