Bez konce je sen......

Bez konce je sen......

Anotace: asi se to nezmění.........

Bez konce,a v tichu sám
sen co prázdný znám
když ozvěny v tichu spí
co z chvíle lepí
když slunce zas jde nám hrát
a křídla lasky znát
bez konce čas dohání
své další svítání
bez konce nechám znít
vím co se bude dít
ukrývám za mraky
své všední rozpaky
uložím svá přání
co v nás chrání
jako tenhle den
jako bez konce sen
co není objeven
bez konce je sen
bez konce je sen
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, labuť, Bíša, bejbyyyy, Psavec, WAYWARD, Mbonita, Květka Š., zrrrr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí