Paranoid

Paranoid

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Počítají prsty pražce,
poskakují po strunách.
Levá ruka směrem k flašce,
pravá zas po cigárách.

Prohlíží si svoje prsty,
třesou se, proč netuší.
Na pódiu je dost hustý,
černou barvu rád nosí.

Nápisem OZZY
Těm dole hrozí
Trpaslík, komik
Zapsán do kronik.
Autor Zbunik, 20.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí